Scoutterminen INSTÄLLD!

10 november, 2020 av Nicklas Johansson
2020-11-10 21:23
Hej!
Lessebo scoutkår har i samråd med våra ledare tagit det tråkiga beslutet att vi måste ställa in all verksamhet för upptäckar- och äventyrarscouter resten av denna terminen.
Detta är på grund av den ökade smittspridningen av Covid-19 i vårt län.
Vår förhoppning är att vi ska kunna genomföra det sista mötet för familjescoutingen som är planerat till lördagen den 28:e november klockan 10.00-13.00. Detta då det är en mindre grupp med flera vuxna som kan hjälpas åt med avståndshållandet.
Vi I Lessebo scoutkår hoppas alla scouter och föräldrar har förståelse för att detta beslut måste tas. Vår förhoppning är att smittspridningen kommer att minska så pass mycket att vi kan genomföra avdelningsmöten nästa termin. Kan eventuellt bli en senare start men det kommer att skickas ut mer information när det närmar sig.
Var rädda om er hälsningar Lessebo scoutkår.