Newbody

20 september, 2021 av Nicklas Johansson

Passa på!!!

Nu kan du stödja Lessebo Scoutkår att samla in pengar för att åka på sommarlägret Jamboree 2022.

Vi säljer nu kvalitetsprodukter från Newbody Family. Där ingår tre olika varumärken som kompletterar varandra, Newbody – klädkollektion av ett omtyckt varumärke med sköna kvalitet och passform. Spicy Dreams – sortiment av kryddor, marinader, oljor och honung är anpassat för årets alla skiftningar. Home Seremonies – allt som kan skapa stämning i hemmet. Doftljus, tvålar, handcreme, stearinljus, servetter och mycket annat. Allt är svensktillverkat med stilren skandinavisk design för att vara så attraktivt som möjligt.

Detta kan du göra oberoende på var i landet du bor, det enda du behöver göra är att gå in på:

https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/  , lägga din order i webbshopen. Därefter går du aktivt in under ”välj lag, förening eller klass” och letar upp Lessebo scoutkår: Äventyrare/Utmanare. Efter det skickas din order till ditt valda ombud, smidigt!

Sista datum för beställning 24/10.