Terminsuppdatering VT2021

31 januari, 2021 av Nicklas Johansson
Hej alla medlemmar!
Vi kliver in i ett nytt år med en utmanande tid bakom oss.
Vi i Lessebo scoutkår är nöjda över hur alla ställde om och gjorde det bästa utifrån de förutsättningar som var förra året och kunde fortsätta med verksamheten så länge som vi gjorde.
Med siktet nu framåt vill vi att du som vårdnadshavare ska veta att vi fortfarande anpassar oss och vår verksamhet kontinuerligt i enlighet med myndigheternas rekommendationer.
Vi kämpar för att ditt barn så snart som möjligt ska få fortsätta ha en rolig och utvecklande fritid tillsammans med sina kompisar.
Därför kommer den här terminsstarten starta lite senare än den tidigare gjort, får förhoppning är i sista halvan av mars för att säkerställa alla scouters trygghet.
Även om ovissheten och osäkerheten inför framtiden tär på oss alla så är det vår övertygelse att våra scouter mår bäst av att få ha kontinuitet i livet och det innebär fortsatt scoutverksamhet.
Vi hoppas att alla medlemmar vill och kan vara kvar i rörelsen så att vi kan fortsätta vara starka under och efter krisen, även om kåren tvingats förändra sin verksamhet efter rådande omständigheter.
Som vårdnadshavare till en scout kan du vara trygg med att den verksamhet vi erbjuder våra scouter redan har riskbedömts och att vi ständigt tittar på nya lösningar och anpassningar.
Vi går nu mot ljusare tider och inom kort även mer värme så vår förhoppning är att ni är med oss när vi håller ut vidare framåt.
Scouterna kommer få mer information gällande terminsstart när vi får information om att restriktionerna lättar. Det kommer även komma information här på vår sida.
Mvh Styrelsen i Lessebo scoutkår